Kan ikke sove

By admin
maj 19, 2014
Kommentarer lukket til Kan ikke sove

Hold på hat og briller, for nu skal jeg nemlig til at skrive et blogindlæg.

Jeg har siddet og luret på sko og billige stiletter på internettet, og nu er jeg ved at være godt brugt. Jeg har endnu ikke været i seng, og klokken er ellers ved at være meget tidlig mandag morgen. Jeg har en eksamen på fredag, og det er derfor jeg ikke kan få noget søvn. Jeg er så nervøs at jeg slet ikke kan sove. Sådan har det altid været inden jeg skal til eksamen. Det er vildt nederen, men der er ikke så meget at gøre ved det tror jeg.
I folkeskolen og gymnasiet var det det samme problem. Jeg forbliver oppe og vågen indtil at jeg slet ikke kan holde mig vågen mere, og så kollapser jeg ellers bare og falder i søvn lige pludselig. Det varer nok heller ikke længe før jeg falder i søvn heldigvis. Mine øjne gør ondt, men min hjerne kører stadig på fulde skrald. Det er noget værre noget, og det er ikke ret godt for hverken mig eller min eksamen.

  • Meta