Jeg skal have nyt værktøj

By admin
marts 18, 2014
Kommentarer lukket til Jeg skal have nyt værktøj

Jeg har lige fået ordnet garagen, og derfor skal jeg have fundet mig en kædesav, en hammer og lidt andre ting, som jeg kan have liggende derude, når det bliver sommer. Der får jeg nemlig brug for det, for jeg skal have ordnet haven og de forskellige ting i den. Det glæder jeg mig til, for jeg elsker virkelig at have sådan nogle projekter, som jeg kan gå igang med. Det er noget af det bedste, jeg ved, kan jeg godt afsløre.

Det er virkelig lækkert at have nogle forskellige ting, man kan gå og rode med i fritiden, ellers bliver man alt for rastløs, og det er jo simpelthen så dejligt. Eller det er ikke dejligt at være rastløs, men det er virkelig dejligt ikke at være det, hehe. Nå, jeg tror, at jeg vil gå mig en lang aftentur, for det har jeg haft lyst til hele dagen, men det er bare ikke rigtig blevet til noget.

  • Meta