Jeg har taget et quick lån

By admin
september 25, 2012
Kommentarer lukket til Jeg har taget et quick lån


Ja goddaw do. Hvad så? Har I det godt? Jeg har det helt vildt fedt, for jeg har lige taget et lån: http://kviklaan-nu.dk/quick-lan, og det er jeg helt kodylt glad for, for så kan jeg jo bare låne til lige det jeg står og mangler. Det er da vildt fedt for mig, og det synes jeg altså.

Jeg fik det anbefalet af en ven, der havde taget et sms lån, og det var han altså rigtig glad ved. Derfor sagde han til mig, at jeg da også skulle tage et. Det er en ting der er helt sikkert, du!

 

Ellers sker der ikke så meget her på adressen. Jeg sidder bare og hygger med alle mine kumpaner lige nu, og vi skal bare stene film og se fjerner og spise slik i dag – det er helt sikkert. Jeg gider ikke røre en finger mere i dag, når jeg har skrevet mit indlæg.

 

Ellers må I have det helt vildt fedt! Hygger I?

  • Meta