Jeg har taget det billigste lån

By admin
september 6, 2012
Kommentarer lukket til Jeg har taget det billigste lån

Hej alle sammen, jeg har taget et herre billigt lån, og jeg er superglad for det, for nu har jeg råd til at købe en ny computer, og det har jeg ledt efter i hamrende lang tid. Eller ikke ledt efter, for man leder vel ikke efter noget, som man ved, at man ikke kan få. Det må jeg indrømme. Jeg synes det er så herrefedt, og jeg tror at jeg vil købe en fed computer, for jeg elsker seje computer.

 

Se mit lån her – det er jeg simpelthen så glad for. Jeg har lige lagt lidt musik på nettet, som jeg selv har lavet, og det er faktisk blevet herrefedt, og jeg er helt vild med det – det må jeg erkende. Men sådan er det jo – det skal nok gå alt sammen. Men hvad faen, jeg ved det ikke.

 

Hvordan går det med jer, kære læsere? Jeg har det rimeligt vildt oppe i hovedet lige nu, for jeg har jo lige taget mig det fedeste sms lån, og det er jeg alt, alt, alt for glad for og sådan noget der.

 

Håber I har det okay, det har jeg. Vi ses!

  • Meta