Jeg har kontaktet nogle mht affaldshåndtering

By admin
december 18, 2014
Kommentarer lukket til Jeg har kontaktet nogle mht affaldshåndtering

Jeg har virkelig meget affald, her hvor jeg bor, og derfor har jeg kontaktet dem her, som arbejder med affaldshåndtering i Herning, hvor jeg holder til. Det er nemlig sådan, at jeg har min arbejdsplads i mit eget hjem, fordi at jeg er selvstændig, og nogle gange sviner det rimelig meget, og så får man altså brug for qt der er nogle som kan komme og tage sig af alt ens affald – for det vil jeg helst ikke bruge min tid på, hvis jeg kan undgå det. På den måde kan jeg fokusere på nogle af de ting, som gør mig lidt mere glad. Og jeg er mere effektiv, hvis jeg arbejder med ting, som jeg føler, at jeg kan finde ud af og interesserer mig for – det kan jeg godt sige jer.

Nå, ellers vil jeg da bare sige godnat. Det er på høje tid at jeg kommer i seng – skal på arbejde i morgen.

  • Meta