Jeg har det godt, og jeg har taget mig et kviklån

By admin
september 17, 2012
Kommentarer lukket til Jeg har det godt, og jeg har taget mig et kviklån

Hejsa hej alle sammen. I dag er en glædens dag, for jeg har endelig skaffet penge til nogle nye møbler. Og jeg skal da gerne indvige jer i en lille hemmelighed; der bliver også råd til lidt pikant lingeri til konen. Men det må hun ikke vide, og det skal faktisk ingen vide, så det må I lige tie stille med. Men altså, jeg har lige lånt lidt penge, for jeg er pt i en tilstand rent økonomisk, der ikke giver mig råd til at investere i overflødige ting, som de kaldes. Jeg synes nu ikke det er overflødigt at købe møbler og undertøj til konen; det er vel egentlig det livet handler om, ikke? At have en gudesmuk kone. Nå, men se her, hvis I vil se, hvordan jeg har lånt pengene.

 

Ellers går det sgu meget godt – jeg klager i hvert fald ikke. Det gør jeg ikke. Jeg elsker mit liv, og jeg synes rent faktisk, at alt er ret fantastisk lige nu. Det må jeg altså indrømme. Det vil jeg også gerne.

 

Men nok snak om sms lån, min kone og alt muligt andet. Håber I har det godt – vi ses!

  • Meta