Jeg har det for vildt

By admin
august 14, 2012
Kommentarer lukket til Jeg har det for vildt

Jeg er lige flyttet fra København til Store Heddinge, for at fokusere lidt mere på familielivet. Jeg har fået et stort hus med en stor garage, hvor jeg er ved at lave et lydstudie i. Det bliver dyrt, men jeg synes simpelthen det kunne være så fedt at sidde og indspille professionel musik ude i garagen. Med huset fulgte en stor have, som ikke er særligt godt plejet. Derfor har vi kontaktet en anlægsgartner i Store Heddinge, som vi tror kan hjælpe os på bedste vis.  Konen har i hvert fald store planer med haven.

 

Nå, ellers sker der ikke så meget. Jo forresten, jeg blev stukket af en bi den anden dag, og det kunne jeg åbenbart ikke tåle, så jeg måtte en tur med ambulancen. Det har jeg aldrig prøvet før. Det var rigtig ubehageligt, men nu er jeg heldigvis i god behold igen. Jeg er ved at være godt sulten, så jeg tror at jeg vil smutte ud og lave mig noget morgenmad. Til aften skal jeg have pasta, for det har jeg ikke fået i lang tid, og konen er ikke hjemme, så jeg står selv for maden, og pasta  med kødsovs er lige den eneste ret jeg kan overskue at lave.

  • Meta