Jeg føler at jeg har bordben

By admin
februar 7, 2013
Kommentarer lukket til Jeg føler at jeg har bordben

Jeg er lige vågnet og jeg skal ellers lige love for at jeg har ømme ben. Jeg var nemlig ude at løbe en lang tur i går 5km. I dag føler jeg så at mine ben er sådan nogle her, hehe.. Det er de dog ikke, men det gør bare så forbandet ondt når jeg prøver at bukke min ben, så jeg vil egentligt helst bare holde dem udstrækte hele tiden.

 

I aften skal jeg lave en rigtig sund omgang aftensmad. jeg skal lave en marokkansk salat som består at agurk, tomat, mynte, salt peber, oliven olie og citronsaft. Så skal jeg også lave krydrede kyllingfrikadeller, og jeg ville gerne lave dem med citrongræs fordi det står der i den opskrift jeg fandt på internettet, jeg ved dog bare ikke om man kan købe citron græs i et almindeligt dansk supermarket? nå men det må tiden vise, ellers må jeg jo bare lave dem uden citrongræs, måske om jeg kunne bruge lidt revet citronskal i stedet for?

 

 

  • Meta