Jeg er så vild med det her fjernvarme

By admin
april 25, 2015
Kommentarer lukket til Jeg er så vild med det her fjernvarme

Vi har lige fået installeret fjernvarme, og det er noget, som jeg bare er helt vild med. Jeg kan i hvert fald rigtig godt lide det, og det har nok noget at gøre med, at det er så dejligt at kunne varme sig. Før havde vi kun en brændeovn, men det var godt nok lidt for svært at regulere i varmen, og det er jo ikke så fedt, hvis jeg skal være helt ærlig. Det kan jeg da lige så godt sige jer. Men altså, det er sådan, at jeg har besluttet mig for, at jeg vil tage ud og løbe en tur nu her, for jeg elsker jo at motionere, og nogle vil måske mene at jeg er lidt for afhængig af det, men det er jeg altså ikke, hvis jeg skal være helt ærlig.

Det var alt hvad jeg havde at sige. Jeg takker af herfra Hvidovre. Vi ses nok snart igen herinde!

  • Meta