Jeg bygger selv ting

By admin
september 6, 2012
Kommentarer lukket til Jeg bygger selv ting

Jeg har virkelig lige fået den bedste idé i mange år. Helt præcist så går den ud på, at jeg skal have bygget mine egne reoler af træ, så de kommer til at se pisse fede ud og bliver lige som jeg gerne vil have dem.

Ej okay, det er ikke helt min egen idé, for det er faktisk bare en, som jeg har tyvstjålet fra enaf mine venner, som lagde nogle rigtig fede billeder op på facebook af nogle reoler, som han selv havde bygget ud af træ, og så tænkte jeg … Jooeh, hvorfor egentlig ikke? De er mega fede.

 

Jeg er lidt ked af, at jeg ikke rigtig lige kan ligge de billeder op på bloggen, da det jo ikke rigtig er mine billeder. Men jeg skal nok smide billederne op af den eller de reoler, som jeg selv laver lige så snart, at de er færdige…

 

Det var egentlig bare det fra mig i dag. Kan I have det fedt så længe..

  • Meta