Hvordan skal det males mit hus ?

By admin
februar 3, 2015
Kommentarer lukket til Hvordan skal det males mit hus ?

ja hejsa alle sammen så håber jeg i er friske og kommet godt ind i denne nye og kølige weekend 🙂 Jeg har slappet af hele weekenden med min kære familie og føler mig udhvilet og klar til start på den kommende uge !

Jeg har en ven som skal have malet sit hus og han søger derfor en maler i Auning som han kan få til at kigge på huset og komme med et tilbud. Jeg har snakket med en del venner som bor i området og jeg ved at det er en god idé at trække på deres erfaring. Det er de her venner i ved som ved alt om håndværk og om hvordan det gøres rigtigt fra start

Så jeg har tænkt på at det snart bliver til noget med det male projekt! Det er jo skønt så nu kan jeg gå i sauna og slappe af og nyde at det hele ordner sig med det hus i Auning som skal males.

 

God dag derude!

  • Meta