Har snart føller

By admin
oktober 2, 2014
Kommentarer lukket til Har snart føller

Hey allesammen. Jeg har snart fødselsdag, og jeg har en masse ting, som jeg går og ønsker mig, men mest af alt, så ønsker jeg mig sådan nogle plissegardiner her, som man kan købe i Skanderborg, og det håber jeg virkelig, at jeg får, for det er noget, som jeg virkelig synes ville pynte ind i vores lille stue, hvor jeg havde tænkt mig, at jeg ville hænge dem op. Jeg glæder mig allerede vildt meget til at få dem – men altså, jeg bliver ikke skuffet, hvis jeg ikke får dem. Så køber jeg dem bare selv, og det er jo egentlig også meget hyggeligt, kan man sige. Det er en ting, som er helt sikkert.

Håber, virkelig at I har det godt. Det har jeg, til trods for at det regner udenfor og jeg er lidt forkølet – men det går nok. Så kan jeg tage en pjækkedag, og det er jo fedt nok, hehe. Ses!

  • Meta