Har lige ringet til en kloakmester

By admin
oktober 17, 2015
Kommentarer lukket til Har lige ringet til en kloakmester

Jeg har lidt problemer med min kloak her i Grindsted, hvilket er lidt irriterende, men nu har jeg endelig lige fået ringet til en kloakmester, hvorfor jeg bare er så glad, for så bliver den nok lavet snart, hvilket er helt vildt fedt for mig – og resten af familien for den sags skyld. Nå, men de er faktisk i Varde lige nu, imens jeg går herhjemme, fordi jeg skulle lave en aftale med en kloakmester. Han kommer så ikke lige i dag, men på onsdag, hvor jeg er i Esbjerg, hvorfor det nok bliver min kone, som der er hjemme, når han kommer.

Ellers skal jeg ud at gå mig en lang tur på et tidspunkt, for det er sgu så fedt, at jeg slet ikke kan fortælle jer det. Det er en helt sikker og vis ting, for jeg er igang med at træne op. Altså, jeg er lidt overvægtig, så jeg starter i den lille ende, eller hvad man nu siger.

  • Meta