Har endelig fået opsat et hegn

By admin
februar 13, 2015
Kommentarer lukket til Har endelig fået opsat et hegn

Jeg har i lang tid gerne ville have opsat et hegn om min have, fordi at jeg har fået mig en sød perserkat, som bor her nu. Derfor vil jeg ikke have, at han bliver kørt ned, for jeg bor lige ved en vej, og det er jo egentlig ikke så fedt, når man nu har dyr, som kan løbe derud. Derfor har jeg fået opsat et hegn her i Herning, hvor jeg holder til. Det er et dejligt sted at bo.

Nu vil jeg lige gå en tur i Fakta, fordi jeg har virkelig brug for noget mad, da jeg ikke har spist, siden jeg fik morgenmad, og klokken er alligevel ved at være en del nu, det er jo ikke så fedt, kan man sige. Tror jeg vil have noget pasta, for jeg har jo ikke så mange penge lige nu, men altså… Det er jo skønt at pasta er billigt og smager godt.

  • Meta