Har aftalt noget mht. frokostordning

By admin
juli 10, 2014
Kommentarer lukket til Har aftalt noget mht. frokostordning

Jeg har snakket med nogle om en frokostordning her i Aarhus, hvor jeg arbejder, fordi at det er min tur til at stå for frokostordningen her i det nye år. Jeg glæder mig allerede til frokostpauserne, skulle jeg hilse at sige. Det bliver simpelthen bare så godt, at jeg slet ikke kan beskrive det, og jeg er rigtig stolt af det arbejde, som jeg har lagt i, at vi kunne få den ordning der, for det er simpelthen bare så dejligt, synes jeg, hehe. Men nok om det. Nu vil jeg gå mig en lang tur, imens jeg hører noget god musik, for jeg har lige fundet et rigtig fedt album, som jeg bare er helt vild med.

Men ellers går det meget godt for tiden. Jeg spiser sundt, og jeg er glad, så det kunne egentlig ikke være bedre, hvis jeg selv skal sige det. Hav det nu godt!

  • Meta