Halloween Kostumer er altid sjovt

By admin
december 10, 2014
Kommentarer lukket til Halloween Kostumer er altid sjovt

Halløj derude! Jeg håber virkelig at I har det rigtig godt, for det har jeg nemlig.

Jeg kommer lige med et indlæg, som ikke så meget handler om jul, men derimod om halloween, for jeg er nemlig igang med at kigge efter halloween kostumer, for det er jo lidt det samme som fastelavn, og det varer jo ikke så længe til det er fastelavn. Måske er det mest at der er mange der klæder sig ud i sådan nogle lidt mere uhyggelige udklædninger, når det er halloween, og til fastelavn er det meget riddere, pirater og sådan noget lidt mere sjovt. Det er i hvert fald sådan jeg ser på det.

Som sagt så er der ikke længe til jul, men nu skal julen i hvert fald lige overståes først, og så kan jeg begynde at glæde mig til fastelavn. Nytårsaften har aldrig rigtig lige sagt mig så meget, så det er fint nok.

Hej hej!

  • Meta