Gulvafslibning i det nye hus

By admin
december 16, 2014
Kommentarer lukket til Gulvafslibning i det nye hus

Vi har fået nøglerne til det nye hus, og vi skal skynde os at gøre det klar til indflytning, for det er sådan, at det er helt vildt og vi glæder os rigtig, rigtig meget til at vi kan flytte ind – kan jeg godt love jer for. Vi skal have foretager noget gulvafslibning her i Randers først, men det skal nok blive rigtig, rigtig godt det hele, det er jeg helt overbevist om. Nå, men jeg glæder mig helt afsindigt til at vi kan flytte alle vores ting ind, og jeg er sikker på at det kommer til at blive så flot, når først vi endelig er rykket ind. Det kan jeg godt garantere jer, at jeg synes.

Vil også lige tilføje, at jeg har det rigtig godt for tiden, og det er jo bare dejligt, hvis jeg skal være helt ærlig. Det synes jeg, hehe. Men nok om det – jeg vil gå en tur.

  • Meta