Gør en polterabend endnu sjovere

By admin
februar 11, 2019
Kommentarer lukket til Gør en polterabend endnu sjovere

Har man en veninde eller ven, der skal giftes kommer man sjældent udenom at skulle holde en polterabend. Det kan blive en sjov dag, hvor bruden eller brudgommen gør noget, som både er en smule grænseoverskridende, men som helst skulle være sjovt at være med til. Det gør ikke noget, at der er et lidt grænseoverskridende element da vedkommende også skal udfordres. En ting, som altid kan være sjov at gøre er at få en til at komme ud og fortælle om sexlegetøj. Det kan være en god anledning for bruden eller gommen til at købe lidt legetøj til bryllupsnatten. Der er naturligvis nogle, som ikke synes, at det er sjovt da de generelt ikke er til sexlegetøj. Mange vil dog elske det og de vil se det som en oplagt mulighed for at få købt lidt ind.

love-560783_960_720_compressorKom tættere på de andre deltagere til den store dag

Det er altid en god ide at komme lidt tættere på de andre deltagere til en polterabend. Man skal nemlig være meget sammen når brylluppet nærmer sig. Derfor er det en god ide at lære hinanden at kende så man er klar til dette. Et godt forhold gør nemlig, at alle hygger sig meget bedre. En ting der kan gøre, at man kan komme lidt tættere på de andre er, hvis man får en til at komme ud og vise sexlegetøj frem. Det kan nemlig gøre, at man pludseligt står i en situation, som er lidt uvant for alle. Automatisk kommer man til at snakke om sex og andre intime situationer. Det kan altid gøre, at man lærer hinanden lidt bedre at kende.

 

Netop af den grund er det en god ide at starte dagen ud med at købe sexlegetøj. For gør man det til sidst kender man måske allerede hinanden tilstrækkeligt og så er det ikke nødvendigt at skulle overskride grænser sammen. En god ide kan være, at man får en til at komme og demonstrere sexlegetøj umiddelbart efter morgenmaden. Mange foretrækker at starte meget tidligt så man kan få noget ud af dagen. Derfor vil det ofte være omkring klokken 10, at man skal aftale, at vedkommende skal ud og vise sexlegetøj frem. På den måde får man nydt maden sammen og man får lige snakket sammen. Desuden kan bruden eller brudgommen komme sig over chokket over, at skulle afholde polterabend den pågældende dag. Men så snart vedkommende er kommet sig over det kan han eller hun lige så godt få endnu et chok. Og det vil vedkommende formentligt få når der kommer en person med en rullekuffert fuld af sexlegetøj.

Få rabat på det du køber

En rigtig god ting ved at man køber sexlegetøj til en polterabend er, at man ofte får rabat. Det kan gøre, at man kan få det langt billigere end normalt. Det kan man dog kun hvis man kan garantere, at deltagerne til den pågældende polterabend køber meget sexlegetøj. Det kan være, at man på forhånd har en aftale, som hedder, at alle skal købe noget for at man får rabat.

 

Det er naturligvis lidt svært hvis der er en i selskabet, som slet ikke har lyst til at købe noget. Normalt vil det dog være sådan, at personen der viser sexlegetøj frem sørger for, at der er noget for enhver smag. På den måde kan man være sikker på, at der også er noget til dem, der normalt slet ikke er til sexlegetøj. Det er selvfølgelig også vigtigt, at I sørger for, at der er nogle penge, som bruden eller brudgommen kan købe for. De bør slet ikke betale for noget den pågældende dag da dagen handler om forkælelse.

  • Meta