Gode råd fra far

By admin
maj 28, 2012
Dyr
Kommentarer lukket til Gode råd fra far

Min far er gammel politibetjent som hundeføre og derfor har han alt til hunde, og det er fedt for vi har lige købt en ny border collie, som vi gerne vil træne op til at blive en meget lydig hund. Min far skal hjælpe mig med det, for han har trænet 3 hunde op til nogle af de bedste, og jeg vil også have alt ud af min hund som overhovedet muligt. For man får et meget bedre forhold til sin hund hvis den kender og jeg kender den.

Min far har altid sagt at man skal behandle sin hund som en del af sig selv som man har kontrol over, og som man hvad den er i stand til. Så får man det bedste resultat ud af sin hund, for det er vigtigt at man har 100 % kontrol over den, for ellers så kan man ikke stole på sin hund.

  • Meta