Frost og Umbraco CMS

By admin
februar 18, 2013
Kommentarer lukket til Frost og Umbraco CMS

Så blev jeg lige opdateret på den kommede tids vejr. Uh for den da det bliver koldt, måske vil vi se 10 graders frost de kommende par dage. Det er bestemt ikke noget jeg er glad for da jeg elsker at cykle på arbejde. Det er bare det bedste jeg ved at hoppe op på cyklen og så kører der ud af. Men hvis det bliver så koldt som de lover i vejrudsigten så vil jeg nødigt cykle på arbejde, så ender det med at mine fingre falder af når jeg ankommer til min arbejdsplads.

 

Det næste jeg skal læse lidt om er hjemmesider og den slags, det kunne jeg godt tænke mig at sætte mig lidt ind i, fordi måske vil jeg have min egen hjemmeside, se her: http://www.softwareconsult.dk/software-udvikling/umbraco-cms-websites.aspx. Jeg kan jo også lige cykler, så jeg kunne godt tænke mig at lave en hjemmeside om cykler som hobby. Så kan folk komme med gode råd og idder til andre cykelglade personer, og man kan måske bytte udstyr hvis man er interesseret i det?

  • Meta