Første April – god aprilsnar?

By admin
april 1, 2014
Kommentarer lukket til Første April – god aprilsnar?

Heppe hey,

Jeg har gjort det til min mission at fortælle alle om de dejlige ting, som jeg foretager mig. Imens jeg skriver dette indlæg sidder jeg rent faktisk på tønden. Det er herude at jeg allerbedst kan være mig selv, og det er som om der er en speciel atmosfære på et toilet. Det er ligesom når jeg er i bad – det er altid i badet eller på kummen at alle de gode idéer kommer til mig.

I dag er det første april og jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme på en rigtig god prank, som jeg kan bilde folk ind. Jeg har tænkt lidt på at blande noget pulverost op med vand, så det kommer til at ligne appelsinjuice og putte det i køleren, men det er bare ikke ret sjovt. Og så er det jo ikke så meget med en joke at gøre. Det er faktisk egentlig bare åndssvagt og dårlig stil. Det er sjovere at bilde folk noget ind, som de så kommer til at tro på. Hvad det så lige skal være, det ved jeg ikke. Det kunne være at jeg har groet en siamesisk tvilling på min mave, men den bliver nok lidt svær at få folk til at tro på. Måske hvis jeg nu photoshopper det, så kan det være at folk tror på det, men jeg har aldrig prøvet at photoshoppe, så det bliver måske lidt svært.

Nå, men ikke mere om det. Jeg tænker tygger lige lidt på den, og så kan det være at jeg kommer op med en god idé.

Jeg læste også lige lidt om forsørgertabserstatning her, hvilket jeg egentlig ikke rigtig vidste noget som helst om. Det er nok heller ikke lige så aktuelt for mig lige nu, men det er jo altid en god ting at vide noget om.

Tak fordi I læste med. Vi ses på bloggen.

  • Meta