Flytning til Sverige.

By admin
november 8, 2013
Kommentarer lukket til Flytning til Sverige.

Når man har gået arbejdsløs så længe som jeg havde, så når man et punkt, hvor der bare skal ske et eller andet og man har ikke tid mere til at vente på jobformidling eller fagforening. Så da en god ven gav mig nogle gode link til både Norge og Sverige, hvor man kunne søge arbejde, så satte jeg mig foran min computer og tænkte det hele i gennem om jeg var klar til at flytte til et af landene for at bo og arbejde.

Efter nøje overvejelser, så kom jeg frem til at der intet var til hindre for det ud over mine forældre og jeg flyttede jo ikke længere væk end at jeg stadig havde mulighed for at komme hjem på ferie. Det er historie nu og jeg har faktisk fået arbejde i Stockholm som pædagog i en børnehave og er på vej til at flytte derover, klik og se mere her.

Jeg skal starte derovre den anden januar og er i fuld gang med at pakke, da jeg flytter over i min nye lejlighed den 15 december. Nu er jeg fuldstændig afklaret med det og glæder mig bare til igen at komme igang.

  • Meta