Fjernvarme og hygge

By admin
juni 14, 2012
Kommentarer lukket til Fjernvarme og hygge

I går havde jeg besøg af mine kære forældre, som jeg havde inviteret over til noget kaffe, te og en ostemad. Det er så hyggeligt hver evig eneste gang. I går havde vi masser af forskellige emner, som vi kom ind på under hyggen. Blandt andet så havde min gamle far et spørgsmål omkring hvordan og hvorledes det hele fungerer med fjernvarme i Slagelse, http://www.soenderup-vvs.dk/vi-tilbyder.html, og det ved jeg faktisk ikke helt, selvom jeg tidligere har arbejdet med VVS.

Det hele forløb fuldstændig smertefrit, som det nu også altid gør. Det er såmænd altid en udsøgt fornøjelse at få besøg af mine forældre. De er noget af det bedste jeg ved.

De er efterhånden ved at være godt oppe i årene, men det er hverken noget man mærker eller kan se, for de er virkelig fuld af energi og gåpåmod stadigvæk. Min far er ved at være 75, men sejler stadig ud i sin lækre, gamle jolle næsten hver dag. Det er virkelig fedt at se, at han stadig er hel vild med det. Og når han så kommer hjem, så står maden klar, som min mor laver selv hver evig eneste dag.

  • Meta