Findes der en Dyrlæge i Værløse

By admin
marts 22, 2015
Dyr
Kommentarer lukket til Findes der en Dyrlæge i Værløse

Hejsa alle sammen ! Jeg er ved at undersøge om der er en god Dyrlæge Værløse som jeg kan komme ind forbi med min hund Rocco for den er lidt mærkelig for tiden og jeg tænker at der er noget galt med den som jeg hellere lige må se at få undersøgt. Jeg har haft min hund Rocco i mange år så jeg kan nemt mærke hvis der er noget som ikke er som det plejer med den. Jeg har valgt at have en Hund fordi jeg godt kan lide at de er i mit hjem når ikke jeg er hjemme og så fordi jeg nyder at have et levende væsen derhjemme som jeg kan gå og hygge omkring. Nu er det ved at være sommer og det betyder at vi igen kan tage til stranden hver dag og få en god svømme tur for den elsker at bade så man kan vel kalde det for en vandhund.

 

  • Meta