Et moderne hjem og VVS-installatør Århus

By admin
februar 28, 2013
Kommentarer lukket til Et moderne hjem og VVS-installatør Århus

Hey hey med dig!

 

Jeg skriver jo som sagt om livsstil og denne her gang vil jeg skrive lidt om den dyre livvstil som mange danskere har. Det er selvfølgeligt det at mange gerne skifter møblerne og andet interiør ud et par gange om året. Det er ikke længere acceptabelt at have den samme lædersofa i 15år, nej nu skal den helst skiftes ud inden for få år.

 

Billederne på væggene bliver skiftet ud ofte. Man køber hele tiden nye nips ting og de gamle bliver smidt ud. Ligesom tøj stil så skal hjemmet også hele tiden følge med den nyeste mode inden for indretning, men det kan jo være en dyr fornøjelse, og føler man sig overhovedet hjemme i sit designer hjem / showroom?

 

Altså jeg har ikke fået lavet noget i mit hjem i århundreder, men nu syntes jeg at tiden er kommet til et nyt badeværelse, så jeg skal have fat i sådan en fagmand her. Det skal blive godt 😀

  • Meta