Et lån på timen og jeg har nu råd til ny computer

By admin
oktober 10, 2015
Kommentarer lukket til Et lån på timen og jeg har nu råd til ny computer

Jeg har oprettet mig et lån på timen, og det er jeg glad for, for jeg har netop fået at vide, at jeg er kommet ind på mit drømmestudie, men der skal jeg altså have mig en MacBook, og den har jeg lige fået råd til ved at tage et lån. Den fandt jeg på den her oversigt. Det er virkelig fedt, og jeg er så glad for, at jeg nu kan begynde på mit studie. Det starter først efter jul, men der er jo heller ikke så lang tid til. Jeg glæder mig helt vildt.

Er I også kommet ind på jeres drømmestudier, eller hvordan går det med jer? I må gerne svare, da jeg godt kunne tænke mig at få nogle inputs herinde. Det ville virkelig være fedt, og jeg kan godt sige jer, at jeg glæder mig til, at der kommer lidt mere gang i vores samtaler. Hav det rigtig godt, og så ses vi jo ellers bare.

  • Meta