Et halvt hus

By admin
maj 14, 2012
Kommentarer lukket til Et halvt hus

Jeg har ledt efter Isolering på fyn men jeg har sku ikke fundet noget, eller nogen som kan sætte det op for mig, og jeg synes at det er mange penge at få nogle fra jylland ned for gøre det. Men jeg har fået anbefalet et firma som skulle være rimelig skarp til det, så jeg håber lidt at han kan ordne det for mig og lade mig bliver færdig med hele huset!

Jeg glæder mig til at huset står færdigt, så jeg kan få det solgt og begynde at tjene en skilling på det og ikke bare lade det være en udgift. Jeg håber bare at jeg får nok penge ud af det, for det er alligevel blevet brugt et par kroner på lortet, og det ser hammer godt ud, så det skal jeg have for det.

Men nu skal jeg lige have det færdigt for det til at starte med, for der er ikke så mange der vil købe et hus halv færdigt til den pris jeg vil have for det 🙂

  • Meta