En tømrer fra Hedensted

By admin
august 28, 2012
Kommentarer lukket til En tømrer fra Hedensted

Hey hvad så hvad så man?

Det er godt og vel to uger siden, at jeg havde besøg af en rigtig flink tømrer, se her, som skulle hjælpe mig med at få orden på noget halløj i mit køkken og mit bryggers. Han fik gjort alt ‘grundarbejdet’, hvis man kan sige det, og nu er jeg endelig blevet helt færdig med at lægge det sidste touch på tingene, og nu spiller det bare en million.

Jeg glæder mig rigtig meget til at min familie kommer på besøg, og ser hvor godt det er blevet. Jeg elsker at vise sådan noget frem, især når man selv har gjort en masse ud af det.

Også min have har fået en kærlig hånd, og den ser nu også rigtig, rigtig godt ud. Det kunne være, at jeg skulle begynde at sælge mine evner til at gøre ting fede. For faen da, det kunne der være mange penge i, hvis de så, hvor god jeg er.

  • Meta