En tandblegning gjorde en forskel

By admin
oktober 30, 2014
Kommentarer lukket til En tandblegning gjorde en forskel

Jep, jeg har lige fået lavet en tandblegning, og det gik helt smertefrit, og jeg har bare de flotteste tænder nu. Derfor vil jeg gerne anbefale min tandlæge, for jeg er simpelthen bare så glad for resultatet. Og det er som om, at det er meget lang tid siden, at jeg har fået gjort sådan noget… Har jeg faktisk aldrig, og derfor er mine tænder sådan gule. Eller det er de jo ikke mere, efter jeg fik en tandblegning i Hedensted. Det er helt vildt fedt, og jeg er virkelig glad, og jeg går barr og smiler og viser mine tænder hele tiden.

Men ellers går det godt, og jeg er glad for tiden. Har lige drukket lidt juice, og det smagte helt vildt godt, skulle jeg hilse at sige. Det er helt kanon, ikke? Men det er jo bare fedt. Vi ses nok snart herinde igen, hvis jeg kender jer – og det gør jeg, tror jeg.

  • Meta