En hyggelig aften

By admin
maj 14, 2012
Kommentarer lukket til En hyggelig aften

I går gik hen og blev en rigtig god aften i super selskab. Min gode ven havde arrangeret en spændende middag, hvor der så absolut ikke manglede noget som helst. Min ven, som var værten er udlært kok, og endda en rigtig dygtig en af slagsen, så han havde rigtig sørget for, at der var lækker mad hele aftenen.

Senere hen på aftenen, da middagen for længst var overstået, og whiskey’en, cigarer og øl havde overtaget, faldt snakken på alle mulige forskellige ting. En af mine kammerater nævnte, at han stod og skulle vide noget om tv inspektioner i Århus, hvor jeg straks henviste ham til den her: http://hadbjergmurogbeton.dk/tv-inspektion-hadbjerg/, som jeg selv har brugt tidligere, og kun varmt kunne anbefale.

Pludselig fandt vi os selv rundt poolbordet, hvor der blev skudt gang i en turnering, hvor min kammerat havde været ude og købe et totalt fedt trofæ, som vinderen kunne tage med hjem og have håneretten over os andre, indtil næste gang vi skal samles, og trofæet igen står på spil. Nærmest som en slags vandretrofæ.

  • Meta