En god koala vikle

By admin
januar 3, 2013
Kommentarer lukket til En god koala vikle

Velkommen herind på bloggen igen, og dette blogindlæg kan jeg endda tillade mig at kalde for årets første blogindlæg. Det er jo ikke mange indlæg man kan få lov til at kalde det, så nyd godt af det!

Nu har jeg heller ikke fået ønsket jer glædelig jul og godt nytår, så det tror jeg da også lige at jeg vil benytte mig muligheden for at gøre nu. Glædelig jul og godt nytår allesammen.

Jeg har i den grad haft en god jul, det kan jeg godt lige fortælle jer. Min søster er lige blevet mor, og jeg kan godt lige fortælle jer at hun stråler! Hun havde sit barn hængede over maven det meste af aftenen i sådan en koala vikle som den her, og det kan jeg godt forstå. Jeg har vist nok læst et eller andet sted, at det er vigtigt at man har rigtig meget kontakt med sine børn, og det får man da i hvert fald også af det der. Så det er jo godt nok, ikke.

Nu vil jeg runde af, for jeg skal ud og se om jeg kan opfylde mit nytårsfortsæt, hvor jeg skal løbe mindst tre gange om ugen. Ønsk mig held og lykke.

  • Meta