En dejlig Dyreklinik i København

By admin
september 27, 2013
Dyr
Kommentarer lukket til En dejlig Dyreklinik i København

hej alle

Efter at have boet i Odense i flere år, så er jeg nu flyttet hjem til Rødovre på Sjælland igen som led i et jobskifte. Jeg har arbejdet mange år i IT brancen og da det blev sløje tider i slutningen af 90`erne, så var der ikke andet at gøre end at flytte derhen hvor arbejdet var. Det førte mig til en stor virksomhed i Odense og der har jeg så arbejdet siden.

Nu ar det blevet helt andre tider og der er virkelig meget at lave indenfor mit felt. Da jeg længe har snakket med en gammel kammerat om at starte virksomhed selv, så læ det næsten i kortene, at det skulle være nu, da de rykkede totalt rundt på afdelingerne og ansvarsområder i den gamle virksomhed. Så nu er vi startet selv og det går faktisk ret godt. Med mig til Rødovre har jeg min dejlige Labrador som jeg har anskaffet derovre. Det første jeg gjorde da vi kom herover, var at finde en god Dyrlæge, klik og se mere her, som han stadig kunne komme til sine årlige tjek og vi har da også fundet en som både han og jeg er meget glade for.

  • Meta