En dag med nevøen

By admin
maj 5, 2014
Kommentarer lukket til En dag med nevøen

Hej hej med jer 🙂 hehe

Jeg har lige fået besøg af min søster, og hun har været så rar at bringe min nevø med sig. Hun har fået verdens dejligste lille knægt, som jeg skal passe her i eftermiddag og aften. Hun har et vigtigt møde med arbejde, så hun kunne godt bruge en med hænderne frie, og det har jeg til hver en tid, når det kommer til familien.

Det billigste bredbånd i Danmark?

 

Jeg havde egentlig tænkt mig at vi skulle ned i den lokale video butik og finde en god film at se i aften, men har lige fået at vide at den er lukket for et år siden. Tænkt sig lige at det i hvert fald er over et år siden at jeg sidst lejede en film. Så er det jo godt at jeg har netflix herhjemme. Det er bare lidt sjovere at lade ham finde en film i butikken, men så må jeg jo lige vise ham de forskellige film her. Det skal nok blive hyggeligt ligegyldigt hvad.

 

  • Meta