Dygtig murermester i Køge

By admin
august 20, 2012
Kommentarer lukket til Dygtig murermester i Køge

Hey alle. Jeg har det helt vildt godt for tiden. Eller det vil sige – menneskerne omkring mig har det godt, og så har jeg det også godt, det kan jeg godt lige love jer for. Det er en ting der er helt sikkert. Nå men, det er altså ved at være tid til at huset får en ordentlig omgang kærlighed, for det trænger det til. I den anledning har jeg kontaktet en murermester: se her. Det er altså en ting jeg er herreglad for, for det har godt nok stået og trængt til det i lang tid, og der er ikke noget bedre end at få lavet sådan nogle småreparationer som dem her. Nå, ja, jeg har helt glemt at fortælle at det er vores badeværelser i Køge, vi har fået lavet.

 

Nu er det vist blevet tid til at jeg skal ud og løbe mig en tur. Jeg tror at jeg vil løbe ned til bageren og skaffe lidt brød til mig og familien. Det bliver de nok herrehamrende glade for, det kan jeg godt fortælle jer.

  • Meta