Det går godt her

By admin
oktober 3, 2014
Kommentarer lukket til Det går godt her

Så fik man endelig sparet lidt op, og så er det altså tid til, at der skal ske nogle ændringer her på egnen. Det er helt sikkert. Jeg har blandt sparet sammen til et nyt badeværelse her i Århus, hvor jeg holder til. Det tror jeg bliver rigtig godt, og jeg kan simpelthen ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til, at der sker. Det bliver siiiiimpelthen så fedt, og alle mine venner er allerede misundelige på mig!

Nå, men lige nu sidder jeg bare og stener. Jeg er ved at installere et nyt styresystem, og det ser jeg virkelig meget frem til, for det bliver altså bare så hyggeligt, kan jeg godt lige love jer for. Det er en ting, som jeg godt vil sige. Jeg er ved at installere Ubuntu, for jeg blev lidt træt af Windows, og så må jeg jo nøjes med det her, men det er fatisk også helt fint.

  • Meta