Det er nemt at oprette lån uten sikkerhet

By admin
oktober 28, 2015
Kommentarer lukket til Det er nemt at oprette lån uten sikkerhet

Jeg har fundet ud af, at det er enormt nemt at oprette et lån uden sikkerhed, og det er sådan, at jeg har prøvet det er par gange efterhånden, men nu vil jeg altså dele min erfaring med jer. Læs mere her. Det handler om, at man ikke behøver at have en sum penge for at låne penge, men man må omvendt heller ikke have gæld. Altså, synlig gæld, så hvis du eksempelvis har lånt ved Vivus, så kan du ikke låne hos et sted som D-E-R. Det er nu meget simpelt, og det er også godt, for dig, så du ikke ender ud i at betale dit lån med et andet lån. Det er meget smart, og det er noget, som jeg selv er glad for, at man ikke kan.

Ellers så vil jeg lige ud at gå mig en tur nu her, for jeg har brug for at komme lidt ud, da jeg har været indenfor det meste af dagen, og det er jeg jo selvfølgelig ikke glad for. Håber dog at I har det godt. Det har jeg selv. Vi ses herinde igen inden længe.

  • Meta