Det bedste vejr findes her!

By admin
maj 26, 2014
Kommentarer lukket til Det bedste vejr findes her!

Hey hey, så er det tid til endnu et fortryllende indlæg om hvor dejligt alt er.

Jeg har tidligere skrevet at vejret har været godt, men det vejr har da vist ingen ting på det vejr vi har i dag. Er du vimmersvej hvor er det bare skønt. Jeg tror hel sikkert at jeg skal ud og gå mig en rigtig lang gåtur i dag ude i skoven. Det hele er så lysegrønt og hamrende dejligt derude, så det ville næsten være en forbrydelse ikke at komme ud og få lidt af det dejlige friske luft og dejlige dufte derude fra.

Se stort udvalg af LED lysbånd her

Det var også bare en ultra skøn måde at jeg vågnede op på i dag. Det kunne ikke være meget bedre. Jeg vågnede på sådan en helt stille og rolig måde da solen stod op. Jeg havde med vijle ikke rullet gardinerne for, netop for at få de dejlige solstråler ind i hovedet, så jeg kunne vågne på den mest naturlige og fantastiske måde. Hvis du ikke har prøvet det før, så vil jeg hel klart anbefale jer at gøre det.

 

  • Meta