Der er mange gode råd.

By admin
maj 20, 2013
Kommentarer lukket til Der er mange gode råd.

hej alle.

Når du både vil tabe dig og samtidig prøve, et stoppe med at ryge, så findes der utrolig mange, som gerne vil hjælpe dig med gode råd. Det har over nogle år kostet mig rigtig mange penge. Men da jeg for nylig var på et kursus, fik jeg fra en af mine med deltagere det bedste råd jeg har fået længe. Han fortalte mig om hvordan han selv var stoppet helt med at ryge, ved hjælp af den nye E cigaret. Den er helt renset for skadelige stoffer og så er den billig i drift, da en cigaret indeholder op til 600 sug. Så kan den bringes med overalt, da den kun indeholder damp tilsat ren nikotin. Da vi snakkede om at tabe sig, er der kun to måder at gøre det på, som han sagde, kun spise hvad man har behov for og så dyrke motion. Det hele i denne samtale var for mig ren logik og jeg er nu gået i gang med både, at få meldt mig ind i et motionscenter og så at få fat på de nye cigaretter. Se mere her.

  • Meta