Børnetøj og Banankage

By admin
februar 28, 2013
Kommentarer lukket til Børnetøj og Banankage

Hej hej hej og jeg håber at du har det pragtfuldt 🙂

 

Jeg sidder her og hygger mig med at se efter tøj til børnene – http://shop.seeds.dk/ – det er bare genialt at man kan købe online. Så slipper man får at rejse sig op af sofaen når nu det er så koldt og vådt udenfor.

 

Ummm, og så dufter der af banankage i heeele hytten for jeg har nemlig en hjemme bagt banan kage i ovnen. Det er hele familiens favorit kage. Uden banankagen var vi fortabte, hehehe. Det er en old gammel opskrift som er gået i arv fra min oldmor til min mormor til min mor og nu har jeg også fået den. Der er en hemmelig ingrediens i den som jeg aldrig før har set i andre banankager, og det er det der gøre vores banankage så dejlig og lækker!

 

Har du nogle gode fif til bagning er du velkommen til at skrive dem til mig, af og til kan det nemlig være rart at få noget andet end banankagen.

  • Meta