Bassin i haven

By admin
marts 22, 2013
Kommentarer lukket til Bassin i haven

Hey!

 

Ved i hvad jeg rigtig godt kunne tænke mig i min have? Et fint bassin med fisk, det kunne være så hyggeligt, og så skal jeg have en Murer Ballerup til at bygge en lille sti med brosten som snorer sig mellem bassienet så man kan gå rundt om det og se på fiskene.

Jeg havde engang en nabo der havde sådan en fiske installation i sin have, og jeg var bare så imponeret over det, og siden da har jeg ikke kunne slå det ud af hovedet. Nu kan jeg ikke vente til at det bliver sommer så jeg kan komme igang i haven. Jeg skal også have mange mange flere blomster i år, sidste år syntes jeg ikke rigtigt at jeg kom op på det antal blomster som jeg ønskede mig. Der skal MANGE til!!! Jeg vil have mig en rigtig farvefuld have, man kan ikke få blomster nok i sin have 🙂

 

 

  • Meta