Av av min ryg!

By admin
november 23, 2012
Kommentarer lukket til Av av min ryg!

Heeysa!

 

Nu er det allerede tre dage siden, at jeg sidst var på arbejde.. Det er altså godt nok ikke så fedt, for jeg ligger bare herhjemme i min seng og har så hamrende ondt i ryggen. Jeg er ret sikker på, at det er sidste gang at jeg leger min egen murer i Århus for det var virkelig ikke for smart. Det kunne min stakkels lille ryg i hvert fald ikke klare. Nu skal jeg bare ovenpå igen, så jeg kan komme tilbage på arbejde, for jeg kan virkelig ikke holde ud at ligge herhjemme dagen lang.

Det eneste gode der kommer ud af den her rygskade er faktisk at jeg nu har uendelig meget tid til at skrive blogindlæg til jer, så det kan I jo takke mig for lidt senere.
Min kone er til gengæld også rigtig god til at forkæle mig, imens jeg ligger her, men det er jo bare svært for hende at passe mig, når hun også selv har et arbejde at passe. Det er virkelig bare så irriterende den her ryg her. Det må bare aldrig ske igen!

Jeg slutter her igen, for jeg skal lige have mig et par smertestillende, og så vil jeg se om jeg ikke lige kan få mig noget søvn.

  • Meta