Anbefaler lige en blikkenslager

By admin
december 17, 2014
Kommentarer lukket til Anbefaler lige en blikkenslager

Ja, hvis du skal have foretaget noget arbejde af en blikkenslager i Østjylland, så tag ham her, for han er altså bare rigtig god. Jeg har fået et flot nyt badeværelse, og det er noget, som jeg er rigtig glad ved, kan jeg ellers godt lige sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert, hehe. Men nok om det.

Ellers må jeg da indrømme at jeg savner lidt noget sne, for jeg synes det er lidt kedeligt nu her, hvor det ikke sner, men altså, det er jo også helt fint, men vil gerne have der kommer noget, så jeg kan komme ud at kælke og bygge snemænd med ungerne, men gad vide, om der mon nogensinde kommer noget i år? Det gjorde der jo knap nok sidste år, og det var jeg da lidt ærgerlig over, men der sker jo ikke noget ved at det ikke kommer. Vi ses.

  • Meta