15 kilo på og af igen

By admin
maj 27, 2013
Kommentarer lukket til 15 kilo på og af igen

HEJ MED JER!

 

Jeg har gået og spekuleret over om hvor svært det egentlig er at tabe sig, når man er blevet en kende for overvægtig.

Derfor har jeg tænkt mig at prøve at tage 15 kilo på, så jeg kommer op og vejer de 88 kilo, og så derefter vil jeg så se om jeg kan smide dem igen, og hvor lang tid det vil tage. Jeg har fået kæresten med det idéen, så hun ikke ender med at tro der er et eller andet rivende galt, når jeg pludselig begynder at spise som jeg gør.

Det bliver total fedt at prøve, og jeg glæder mig rent faktisk rigtig meget til at komme igang med det. Jeg har naturligvis tænkt mig at lave løbende opdateringer herinde, alt imens at ‘projektet’ løber derudaf.

Ej hvor bliver det bare rigtig sjovt at prøve. Det kan godt være at folk i starten kommer til at få et chok når de ser mig, når jeg er ved at nå det første punkt i opgaven, nemlig de næsten 90 kilo. Har aldrig været over de 75 kilo i mit liv, så det bliver spændende at se, om jeg bliver en flot tyk mand.

Men nu inden jeg bliver alt for opslugt af det her, så vil jeg lige scanne nettet efter en ordenlig havefræser, for det er sgu bare ikke til at finde nogen nede i den lokale haveforretning. De fatter så lidt. Schweinsteiger man!

  • Meta